2018年11月7日星期三

Probleme Sănătoase Legate De Obezitate Si Ce Ar Trebui Să Facem

Problemele legate de obezitate și greutate sunt probleme cunoscute în societățile moderne din întreaga lume. În Statele Unite și Marea Britanie, această problemă este severă, cu o prevalență extrem de ridicată a obezității și a persoanelor supraponderale atât în ​​rândul populației adulte, cât și al populației mai tinere. Această problemă este adesea legată de stilul de viață, în care în fiecare colț se văd în mod obișnuit hrana rapidă și dimensiunile mari de servire. Deci, știi consecințele obezității?

Evident, cercetările ne arată morbilitatea și mortalitatea ridicată cu obezitatea prin toate căile. Deci, ce tipuri de probleme de sănătate sunt legate de supraponderali și obezitate?
Obezitatea crește riscul pentru multe probleme de sănătate, inclusiv:
  1. diabetul de tip 2
  2. boli cardiace și accidente vasculare cerebrale
  3. anumite tipuri de cancer
  4. boală de rinichi
  5. boală hepatică grasă
  6. osteoartrită
  7. probleme de sarcină cu femeile, cum ar fi creșterea nivelului de zahăr din sânge în timpul sarcinii, hipertensiune arterială și risc crescut de naștere cezariană (secțiunea C)
  8. Probleme de respirație, cum ar fi apneea de somn (când o persoană nu mai respiră pentru episoade scurte în timpul somnului) și astm

Aceste probleme sănătoase sunt doar un colț al aisbergului, dar este semnul de avertizare pentru noi că avem nevoie să acordăm mai multă atenție corpului nostru. Multe metode pentru pierderea în greutate, cum ar fi ecoslimdiet, este ca intensificatorul metabolismului, prin accelerarea ratei metabolismului și stimularea arderii grasei și a consumului de calorii. Există o altă excepție de care trebuie să știți că este posibil ca obezitatea să provoace toxine, cum ar fi toxine de mediu, toxine din consumul de alimente nesănătoase și epuizate de paraziți care trăiesc în corpul vostru, dar nu vă faceți griji, puteți vizita detoxicus.com pentru a afla cum la detoxifiere și de a trăi o viață sănătoasă.

没有评论:

发表评论