2018年11月22日星期四

Cum infectarea parazitară ne afectează corpul

Parazitii umani includ diverse protozoare si viermi care pot infecta oamenii care cauzeaza boli parazitare. Paraziți umani sunt împărțiți în endoparazite, care provoacă infecții în interiorul corpului și ectoparazite, care provoacă infecție superficială în interiorul pielii. Detoxic este un regim alimentar sau supliment care are rolul de a detoxifia corpul uman și de al elimina de infecțiile parazitare. Scopul curățării este de a face acest lucru fără medicamente pe bază de rețetă. Cu toate acestea, există puține cercetări care sugerează că aceasta este o modalitate eficientă de a trata o infecție parazitară.
Acestea trăiesc în interiorul gazdei. Printre acestea se numără viermii de inimă, viermii tainici și viermii plane. Un parazit intercelular trăiește în spațiile din corpul gazdei, în celulele gazdei. Acestea includ bacterii și viruși. Infecțiile parazitare reprezintă o mare problemă în regiunile tropicale și subtropicale ale lumii. Malaria este una dintre cele mai periculoase boli parazitare. Infecțiile parazitare pot apărea și în Statele Unite. Infecțiile parazitare comune prezente în Statele Unite includ: trichomoniasis, giardioză, criptosporidioză, toxoplasmoză.

Nu numai că paraziții se hrănesc direct cu ceea ce mâncați pentru cină, dar și ei inflamează membrana care acoperă tractul digestiv. Aceasta, la rândul său, blochează absorbția vitaminelor, mineralelor, grăsimilor și a altor nutrienți cunoscuți pentru echilibrarea hormonilor, stabilizarea zahărului din sânge și stimularea metabolismului. Metabolismul mai lent, zaharurile din ecoslimdiet.com sânge și hormonii dezechilibrați vă duc la împachetarea pe kilograme, care totuși să fie înrăutăți de nutrienți. Paraziți eliberează toxine care fac ca ficatul și rinichii să muncească din greu pentru a le elimina. Aceste organe se îmbolnăvesc rapid și devin lente, ceea ce duce la oboseală, balonare, iritabilitate și creștere în greutate.

În timp ce există medicamente și medicamente care tratează anumite infecții parazitare, există combinații vechi de plante care au fost folosite de secole pentru a trata un spectru mai larg de autostopi ascunși, care pot trăi atât de adânc în țesuturile lor încât nu apar pe scaunul obișnuit teste. Ierburile naturale cum ar fi nuc negru, bromelain din ananas, butterut, afine, rodii, grapefruit, cuișoare, elm alunecos și pelin pot combate paraziți și alți invadatori nedoriți.

没有评论:

发表评论